Разследващите твърдят, че именно сътрудниците на подразделението на Главния изчислителен център

...
Разследващите твърдят, че именно сътрудниците на подразделението на Главния изчислителен център
Коментари Харесай

Разкриха кои стоят зад ракетните удари в Украйна frognews.bg

Разследващите настояват, че точно сътрудниците на подразделението на Главния изчислителен център са осъществили логистиката на съветските масирани ракетни удари в Украйна от 10-ти октомври насам.

 

Предполага се, че насочването на ракети от страна на Русия против Украйна е отговор на  против гърмежа на Кримския мост ден по-рано, за който спецслужбите на Путин твърдят, че е дело на украинските секрети служби.

 

Изданията " Инсайдър " и " Белингкат " разкриват кой координира съветските ракетни удари в Украйна. Изследването е оповестено и от немското издание " Шпигел ". Рускоезичният уебсайт също заяви новината. " Медуза ". Онлайн изданието е оповестено за задграничен сътрудник от съветското държавно управление.

 

The Insider и Bellingcat са изследвали данните на десетки хиляди абитуриенти на водещите военни институти в Русия, специализиране в производството и насочването на бойни ракети.

 

След дипломирането си ракетните експерти постъпват на работа в ГИЦ. Те имат регистриран домакински и длъжностен адрес, който съответствува с този на съветския Генерален щаб - Москва, ул. " Знаменка " №19.

 

Самият център се загатва извънредно рядко в медиите. Функциите му са описвани като " даване на IT услуги " и " автоматизация " на въоръжените сили на Руската федерация.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР